newstripesnewstripes.......


.......från Indiska

MakeUpStoreMakeUpStoreMakeUpStore


1&2
. Igår va jag på Make Up Store och blev sminkad. Jag valde att få en dagsminkning, så det är inte så stor skillnad från i vanliga fall. Jag fick bland annat veta att jag är fin i färger som grått, svart, brunt och faktist orange.
4. Det jag tog med mig hem var en ögonskugga/ highlighter, en tre eyebrow/eyeshadow, ett läppglans och ett coverstick i bukrform.

hejidaghadejagpåmigdenlängstahalsdukenjagkundehitta


klänningginaspetsurbanoutfittershalsdukstickatsjälvjackaellos

joy divison - love will tear us apart


toppanshoppanloppan


I förra veckan va sofis mode på topshop, man blev sminkad, det fanns fotografer, de va 20% på allt och så va sofie där. Jag har några bilder som jag tänkte scanna in lite senare. Dethär var iaf vad jag köpte. Tre par trosor och en ring. Och den sista bilden är på mig där mina ögon är sminkade.

smokedeyessmokedeyessmokedeyes


zebradessindianskorochjackan


jacka ellos klänning bikbok leggings gina indianskor wedins

controlcontrolcontrolcontrol


Denhär bilden sammanfattar min lördagskväll ganska bra. Jag fick äntligen se filmen Control som jag så länge velat se. Den va ganska så bra, men framförallt musiken va grym! Om ni gillar Joy Divisions ska ni defenitivt se den!

zebrazebrazebrazebrazebrazebra


Igår köpte jag dehär linnet på bikbok för 199 kronor. Jag köte det i nån storlek för stort så att jag kan använda det som klänning.

joy division - she's lost control


ekologiskaränderjeanskjolochjackan


ränderekologisktfrånhmjackaelloskjolidon'tknowringtopshop

topshoptopshoptopshoptopshop










ettparskorettskärpochettlinne


1. Ballerina från Zara
2. Skärp från Weekdays secondhand avdelning
3. Spetslinne från Spirit

nuskanifåsevadjaghittadepåigår



1. Inne på solo har de världens finaste tröja från whyred! Tyvär fick den inte följa med mig hem, men mamma och pappa, nu vet ni vad jag vill ha i julklapp!
2.
Hippie Elin förklarar för tysk Helene att man inte kan äta människor i hamburgare.
3. Espresso house borde döpa denhär menyn till Isabelle special. Chicken baconmacka och chokladfrapino med en aning kaffe i. Yummie!

pete dohrety - for lovers


dethärhadejagpåmigidag


leopardgreklandjeansjackacrockerleggings&linneginaindianskorwedins

giselewithherjeansshorts


mycket fin bild med fin make up, fina shorts, fin tishirt och fint skärp. Skulle nog skippat jeansvästen om det skulle vatt jag. Imorron är jag ledig och nu ska jag baka nyttig äppelkaka! Btw så är jag inte alls avundsjuk på Giseles solbränna.

todayiboughtadresswithazipper


Förutom att jag har köpt klänningen ni ser på bilden idag så har jag gjort ett matteprov och så har jag varit på yoga. Om ni inte ha testat yoga innan så måste ni verkligen testa! Man blir vig, stark och smal. Dessutom så känner man sig riktigt avslappnad när man går därifrån. Try it! Ikväll är det House på tv. Jag har slutat kolla på Desperate houswifes, jag tycker att det har tappat jättemycket, inte alls lika bra som innan. Ni får iaf ha en jättetrevlig kväll och kolla på vad ni vill haha. Kram!

vill du lära känna mig!?

Isabelle - No Comments där va, haha. En 185cm lång galning :P . Haha Spendera 5 min me Issa o ni kommer förvandlas till er egna motsats. Hahha. Dessutom ska ni höra henne skratta. Du e asssrolig o väldigt högljudd. Hahah. But that's just why we love you so mutch. Min stalkermedhjälpare! Utan att hon vet om de då . Den worst badgirl man kan träffa, inget man tänker på när man ser henne för första gången! Sorry but it's true! haha........................enligt Peggy haha.

leopardleggingsochindianskor


leopardurbanoutfittersskinnellosindianskorwedinstshirtgantringtopshop

redlipstickrocks


leopardslitnajeansochskinnjackan


mössahmskinnjackaellosleopard+jeanstopshopindinanskorwedins

babyshambles-sedative


theleothemakethehair


hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej


jackaellosleopardgreklandtshirtnewyorkershorts?leggingsginamössahm

Efter en lång övertalning av Ajen via telefon igår gick jag med på att simma med henne idag. Jag måste erkänna att det va ganska skönt nu, såhär efteråt. Men de finns några saker jag inte gillar med badhus, tillexempel golven i dushrummen, hur äckliga är inte dom. På golvet ligger massa hudavlagringar blandat med gammalt hår och vatten, massor av vårtbakterier som kan smitta och säkert en miljon andra äckliga bakterier. Ush säger jag bara. Men nog med sånna äckligheter för nu iaf. Ikväll ska jag se på EMA på Mtv, det får inte ni heller missa! The Killers ska ju vara där och spela, sen så är det säkert massa andra roliga artister. Imorron har jag bara en lektion, dessutom är det biologi och det tycker jag är riktigt roligt, men imorron ska vi enligt våran lärare räkna majskorn, hm... låter lite skumt, men vem vet, det kanske blir kul haha. Nu ska jag läsa massa skvallertidningar som jag har fått låna av Ajen. Ha en jättebra kväll och missa inte EMA (klockan 21 btw!). Kram!

ohmygoshisthaterinwassoninwhyred?


teen vogues young hot hollywood fest kom modellen Erin Wasson klädd i denhär riktigt snygga klänningen från belive it or not, svenska Whyred!

nyttnyttnyttnyttnyttnyttnytt


I söndags påväg till bion fick jag låna mammas mössa. Jag tyckte om den så myckt så jag köpte en egen. Hennes va i vinrött, men min är som ni ser i svart. Sen så hittade jag också saltvattenspray till håret. Jag brukar använda mig av toni&guys. Visst är den bra, men den har en ganska mysko lukt. Denhär luktar mycket bättre och är lika bra, dessutom är den betydligt billigare! Allt från hm.

dagens


mössahmlinnetopshopskinnjackaellosjeanstwenty8twelwe

jackwhite&aliciakeys-anotherwaytodie


Har precis vatt och sett den nya bondfilmen quantum of solace, och jag tyckte att den va bra! Det enda va att det inte va lika mycket lovy lovy som i de andra bondfilmerna men all action kompenserade det. Något som jag gilla grymt mycket är soundtracket som jack white har skrivit och sjunger. Alicia keys är också med och sjunger, visst har hon en grym röst men jag skulle föredra om jack white fick sjunga för sig själv. Nu ska jag se big in japan och sen ska jag plugga vidare på kemin. Ha en fortsatt bra kväll. Kramar!

twenty8twelwe by s.miller


Kom på att jag har glömt att visa er dessa braxorna som jag har köpt. De har dragkedja längs hela yttersidan på benen. De kommer från sienna miller och hennes syster savannah millers märke twenty8twelwe. Jag är inte direkt någon jeansmänniska men jag har ändå köpt två par jeans den senaste veckan. Nu kommer jag säkert inte köpa jeans på över ett halvår. Dessa jeansen gillar jag iaf grymt mycket!

dagens


skinnjackaellossjalgreklandkjolgammalväskalindex

Som jag berättade tidigare var vi och såg björn gustavsson, özz, soran och måns igår och jag kan berätta att det var något av det roligaste jag varit med om. Vi skrattade non stop i två timmar. Bara så ni vet så är björn är mycket finare i verklighet än vad han är på bild och i tv! :)

RSS 2.0