s l e e p

Jag kan inte sova. Klockan har paserat midnatt och jag ska upp om ca 5 timmar. För att jag ska fungera normalt behövs minst 8. Känner på mig att en stor koffeinkick inte kommer sitta helt fel imorgonbitti. I fredags var Lydia och jag på Johnossi som va grymma! Efter de stack vi vidare och skaka rumpan och hade det grymt kul. Idag har jag jobbat på en engelsk text som än så länge ser rätt bra ut. Behöver bara nån timme till på mig sen är den klar. Nu ska jag försöka somna. Jag ger det en timme. Annars blir det kaffe och ännu mer engelska. Tjing tjong.

b o u g h t


peter doherty bok - urban outfitters, skor - håkanssons, päls - prag, en secondhand butik på vesterbrogade i Köpenhamn

n o i r


päls och shorts 2nd hand, linne hm, skor håkansson

d e s e n a s t e v e c k o r n a h a r j a g . . .


...åkt över öresundsbron..

...för att vänta och fördrev tiden genom att äta en kaka på starbucks..

...och köpa en viss grej på dehär stället.
..har också hunnit skaka rumpa med chicksen...
...för att sedan äta sena frukostar...
...överraskat pegah med lunch...
...och fått senaste elle som jag ska läsa nu! God natt.

k a o s

Den senaste veckan har varit helt galen. Idag har jag i och för sig varit ledig från skolan men jag har jobbat och pluggat kemi. Imorgon ska jag har kemiprov så ikväll blir det ännu mer plugg. Efter provet imorgon blir det mer jobb och även lördag och söndag ska jag jobba. Underbar helg! Mellan jobbet så ska det skrivas labbrapport, glosor ska läras in och en sammanfattning av en diskussion ska skrivas ner och lämnas in. Kaaaaaaaaaos!!! Nästa vecka blir lugnare. Än så länge har jag en bok att läsa ut och lite danska. Jag är riktigt shopping sugen så jag funderar på att dra med Lollo till myrornas gigantiska butik i Malmö och go helt wild bland alla fina saker. Höll nästan på att glömma att Lydia har bjudit med mig på Johnossi konsert nästa fredag. Excited or whaaat?!!? :D:D:D Tack ännu en gång Lyllan! I veckan hittade vi också världens bästa macaron shop. Ligger 2 minuter från skolan, superbilligt, världens mest random lokal och supertrevlig macaron bagare! Nu ska jag, kemiboken och godis påsen fortsätta vår kväll tillsammans. Hej svej.

k ö p e n h a m n


Tidigt i morse begav det sig mot Köpenhamn för mig och Bullen. Jag hittade en jättefin svart päls i en butik på Vesterbrogade som heter Prag. Sedan drog vi oss mot ströget. Vi blev hungriga och Lollo hade vatt på ett bageri / café på Illum så vi stack dit och där åt jag det godaste wienerbrödet jag någonsin ätit. Mums! Inne på Topshop hittade jag en superfin vit klänning. Studenten börjar ju närma sig och någonting måste man ju ha på sig. Efter ströget blev det second hand. Tror vi avverkade minst tio 2nd hand butiker. Bland annat Time's up, Prag som nämnt innan och en herrans massa som jag inte har en aning om vad de heter.

m o n d a y


kappa mq, linne cos, shorts loppis, ringar gotland.

i t a l i e n s k c h o k l a d


En av världens godaste chokladglassar!!! :) Vi har spenderat många trista vardagskvällar i soffan tillsammans.

RSS 2.0