b l å b ä rMMMMmmmmm blåbär och cola vid kanalen med Mia igår. Just nu håller jag på att fixa med vad som ska hända i höst. Måste läsa matte. Distans eller ej?? Annars bara jobba. Vill verkligen till Paris eller rivieran. London funkar också. Börjat bli lite sugen på att åka till Berlin eller Barcelona också men isf bara en kortare tid.

i t i s m y b i r t h d a y t o d a y

Hej jag heter Isabelle och jag fyller 19 år idag. Har fått frukost och presenter på sängen, jobbat, käkat middag med familj och hansson, fått massa fina telefonsamtal och sms, smuttat prosecco och nu befinner jag mig i extremt matkoma. Jag insåg idag att jag är gammal, jag har inte känt dedär lyckopirret man alltid kände när man fyllde år när man var mindre. A bit sad I have to say. Förstå mig inte fel, uppskattar vartenda grattis och hälsning jättemycket, bara känslan som saknas.


s k ä r p n i n g !

Sveriges dödaste blogg ska försöka få liv igen. För första gången på ett par månader gick jag in och kollade och insåg hur roligt det är att faktiskt se tillbaks på gamla bilder och texter. Sedan jag uppdaterade senast har jag hunnit vara i Prag, gått på bal, tagit studenten och börjat jobba. Så, jag ska försöka ta mig i kragen och börja uppdatera oftare!

RSS 2.0