leojumpsuit


För några dagar sedan när jag tittade in på Topshop och hittade denhär riktgit snygga jumpsuiten. Egentligen så är det en pyjamas, men om ifall jag köpter den kommer jag använda den som vanligt. Jag har för mig att den kostar ca 350 kr. Detta kanske blir årets första köp.

itisallaboutblack!Ikväll är det som ni vet nyår! Om jag fick välja precis vad jsg ska ha på mig ikväll skulle jag nog valt någon av dessa fyra klänningarna från
netaporter.com.

idaginvigdejagkavajenkjolenochhalsbandet!kavaj hm linne topshop kjol topshop halsband indiska

the raconteurs - steady as she goes


idagköptejagettsvartarmbandmedrundaguldfärgadenitar


endagensidagtack!


spets soaked in luxury ringar topshop  kjol ?

shopppppppppppat!


oversize kavaj hm - ljusrosa klänning gina - leopardmönstrad kjol med fickor topshop - macarons i smakerna carmel jordgubb och lime - mineralconcealer isadora.

oasis - let there be love


J'aiachetaitElleetJalousedanslapetiteboutiqueenlaville


Efter en sväng på stan kom jag hem med dessa tidningar, en engelsk och en fransk. Jag kan inte få nog av tidningar! För ett tag sedan rensade jag bland mina tidningar och slängde en halv meter tidningar. Sorgligt. Min nuvarande tidningshög ser just nu ut som lutande tornet i Pisa på fönsterkarmen. Imorron blir det en sväng på stan med Werner. Fick syn på en grymt snygg kavaj på HM härrom dan som jag tror jag ska köpa imorron. Nu ska jag snarka. Gonatt!

omjaginteskullehaftnitarpåskornaskullejagflugitiväg


lackleggings gina skor zara armband indiska kofta monki randig ? mössa hm

klapparnaklapparnaklapparna


euphoria bodylotion och parfym - örhängen - halsband - nagellack - remover - ögonskuggor - pengar - presentkort x2 - ansiktsbahandling  - make up store puder - leopardmönstrad lång väst + några andra saker.

harper's bazaar


Efter skolan idag gick jag till presstop och köpte nya Harper's Bazaar. Jag inbillar mig själv att det är nyttigt att läsa engelska modetidningar för att utveckla mitt engelska ordförråd. Jag vet inte om det hjälper direkt men roligt är det iaf!

COLDPLAY!

22 augusti 2009 i Stockholm ska jag se COLDPLAY!!!!!

chillbillkilldillsilldillkillbillchill


sjal grekland tröja köpenhamn leggings gina ring topshop

jimi hendrix - purple haze


noveau header


söndaaaaaaaag


jacka ellos tisha konsert ring topshop leopard urbanoutfitters

vitmedsvarttryck


jag glömde att visa vad jag köpte på konserten i förra inlägget, men här har ni den! t-shirt som ni ser. Köpte den i den största storleken dom hade så att jag nästan kan använda den som klänning.

johnossijohnossijohnossi


I torsdags var helene och jag och kollade på johnossi som spelade på mejeriet. Skönt folk, skön stämning och framförallt riktigt grym musk! Vi träffade ett par balla tyskar som helene snacka med som in i haha.

RSS 2.0