smoothiesworkpartysmoothiesworkparty


Om ni är i Lund får ni inte missa Naked juice bar på Nova. Dom har dom godaste smoothiesarna! Jag brukar alltid ta strawberry refresher eller shake it. Strawberry refresher innehåller jordbuggar, färskpressade äpplen och mynta. Yummie! Idag ska jag jobba 12-17. Peggy ska vara där så tiden kommer nog gå rätt snabbt. Efter det är det fest. Wehoo!! Veckans höjdpunkt! Ska försöka få med kameran och ta lite bilder. Imorron ska ja jobba hos pappa. Med andra ord blir det mycket jobb och lite fest denhär helgen. Ni får ha en superfin helg! Kramar!

If you're in Lund you can't miss Naked juice bar on Nova. They have got the most delicious smoothies! I alway take Strawberry refresher or Shake it. Strawberry refresher contains strawberries, freshpressed apples and mynta. Yummie! Today I'll work from 12-17. Peggy'll be there so it will be pretty fun. After that it's party time with Rebecca. Wehoo!! I'll try to bring my camera so I can take come pics. Tomorrow I'll work at my dad's. It's a lot of work this weekend but that will make my bank acount happy hehe.
Hope you have a great weekend! Hugs!

måndagtisdagonsdagtorsdag...


dress modtröms jeansjacket crocker bag lindex

Jag har fått önskemål om att skriva på engelska, så därför tänkte jag prova det lite grann. If you don't mind hehe.

världensgodastekardemummabulle!


Jag var tvungen att ta bild på kardemummabullen jag åt igår. Helt underbar! Om ni är i Lund får ni inte missa bageriet på klostergatan. Idag är det fettisdagen och mamma håller på att göra hemmagjorda semlor yummie! Vi hade matteprov idag och det känndes väl sådär, men man får hoppas på de bästa! Efter skolan åkte Peggz och jag till nova där Peggy köpte jeggings, och så drack vi smoothiesar. Har massa bilder som jag ska visa er sen och kanske någon video. Ha det fint! Kram!

it'smmmmondaytodaydidisaythatit'smmmmondaytoday?


kavaj hm randigt hm jeansshorts secondhand ringar topshop skärp topshop

Idag har varit en ganska lung dag. Jag började med franska klockan åtta i morse, men det var ganska chill. Sen var det samhäll och efter det film på biologin. Sen hade jag matte i en timme. I vanliga fall brukar jag sluta vid fyratiden på måndagar men eftersom jag hade matte tidigare idag var jag hemma redan vid två. På hemvägen stack jag inom ett bageri och köpte världens godaste kardemumabulle. Den är underbar! Imorron är det matteprov, så nu blir det plugg resten av kvällen. Au revoir!

mydayinpicsmydayinpics


Idag har Hajen utan H, Ajen och jag varit i Helsingborg. Först gick vi lite i stan, me efter ett tag blev vi hungriga så vi åt chinesefood! Eftersom ingen av oss tidigare varit på Väla (ett köpcentrum) stack vi dit. Vi trodde det skulle ta tio minuter dit med buss, men det tog minst en halvtimme, så för att fördriva tiden spelade vi in reklam för apornastakets hudsalva.
1. Jag hittade en überhet peruk i en mysko affär. Mitt nästa klipp kanske!?
2. Kines-mats-buffe. Gott!!!
3. Vad gör man inte för att få tiden att gå snabbare på bussen haha.

Today Ajen and I went to Helsingorg. We ate chinesefood. After that we went to a mall called Väla.
1. I founa a really hot wig in a wierd store. Don't you think I look hot haha:P
2. Me and Ajen at the chinese resturant.
3. A video Ajen and I did on the bus. Commercial for Apotekets lipbalm hehe.

zebramockajeansfransarskinnzebramockajeansfransarskinn


zebra bikbok jeans second hand mockafransar v.moda skinnleggings gina

thekills-blackballoonthekills-blackballoon


threebagshangininarow


topshop - lindex - vero moda

dethär är de väskorna jag använder mest just nu. Innan hade jag min gråa från topshop men den gick tyvärr sönder, men det kan nog fixas!

bloggbloggbloggbloggblogglovin

Hej alla bloggläsare! Igår hamnade ett av ina nlägg på förstasidan på blogg.se vilket gjorde mig jätteglad! Innan hade jag max 50 besökare per dag, men igår hade jag över 350, vilket självklart är jätteroligt! Om ni nya bloggreaders gillar min blogg så får ni gärna lägga till den på bloglovin.com. Här är en länk som ni kan klicka på och lägga till mig direkt. Kram!
Follow jemappelleisabelle.blogg.se


todayicutofapairof501anditbecameapairofshorts


För någon vecka sedan köpte jag ett par Levis 501:or i en secondhand butik. Ja köpte dom medvetet en aning för stora för att dom inte ska sitta som ålskinn. Idag klippte jag av dom så att de blev shorts. Självklart komer jag ju inte kunna använda dom på ett par månader men när vädrat tillåter ska jag dra fram dom ur garderoben och ha dom tilsammans med min gråa mockaväska med fransar. Kommer bli så beautiful!

ohhcheckoutwhatfellintomymailbox


Perfekt! Har lov nu och är smått uttråkad. Vad händer då? Jo! Elle trillar ner i brevlådan. Dagens happy moment haha.

trakasseradlollo.allahjärtansdag.smoothies


1.Eftersom det var alla hjärtans dag i fredags skickades det runt rosor på skolan och jag fick en av Lyllan, tack! :)
2.Efter skolan stack jag, Elin, Peggy och Lollo och provade hjärtformade sunbrills på topshop.
3.Sen blev det smoothiedrickande! Jag tog en jordgubbsmoothie med mynta i so fresh! Yummie!
4.Eftersom Lollo blev sextrakasserad när hon stog i kassan och skulle köpa jeans så intervjuade jag henne efter det. Ta det med en nya salt haha!

fredagendentrettonde


väska v.moda klänning zara lackleggings gina

thisiswhatiboughtlastweek



1second hand     2second hand    3Zara    4Monki

thewhitestripes-thehardestbuttontobutton


hitherenowiamgoingtotellyouallaboutmyweekend


jeansskjorta second hand klänning gina väska v.moda ballerina zara

Igår var första dagen på mitt jobb och gick bra. Från och med nu så ska jag jobba varje lördag plus nån gång på loven. Jag jobbar med Peggy, så det känns inte riktigt som jobb, men det kommer nog bli bra! På kvällen kidnappade vi Helene och tog med henne på italiensk resturang och åt världens godaste pizza.Yummie yummie! Senare så blev det fiesta på högsta våningen någonstans i stan med massa trevliga människor. En riktigt fin helg än så länge. Idag så ska jag göra mina gymnasieval. Jag går redan på NV men jag ska välja inriktning. Jag tror att jag ska ta egen profil och välja tre stycken femtiopoängs kurser. Jag har bestämt mig för fysikbreddning där man läser astronomi, Kemi breddning med bland annat kriminologi och så har jag en kurs kvar att välja. Jag funderar lite på rättskunskap eller kanske datakunskap. Hmm det är svårt! Jag uppdaterar senare. Jag ska också visa er allt jag har shoppat i veckan. I onsdags shoppade jag lite second hand och i fredags tog jag en tur i Malmö med Helene och Peggy. Nu ska jag sova bort gårkvällen och senare ska jag börja på min engelskauppsats. Ni får ha en fin söndag. Kram!

honåkersnart..................


Nu har min tyska vän Helene spenderat lite mer än ett halvår i Sverige och på tisdag ska hon åka tillbaka till munchen. vi har haft så roligt tilsammans! Vi har varit på johnossikonert, hon har lärt mig tyska, italienska och franska, vi har festat, shoppat och mycket mycket mer. Det kommer bli så himla tomt utan henne. Men jag lovar att jag ska komma och hälsa på henne nere i tyskland!

c'estelleukit'selleukdetärelleuk


hitherethisiswhatiworetoday


kavaj hm tisha köpenhamn leggings gina smycken indiska och topshop

parisisburningparisisburningparisisburning


RSS 2.0