p a r f y m e r l j u s o c h v i n


Första dagen på mellandagsrean. Helt bananas. Har nog aldrig sett så mycket folk på hm i hela mitt liv. Skulle in där men vände vid ingången. Gick istället in på kicks som hade tjockrea på parfymer. För mig som va i big need of en ny parfym var detta perfekt! Det blev Clavin Kleins Euphoria och L'impératrice från D&G. Sen va de jobb i några timmar. Köpte två ljuslyktor, skada tummen på tejprullen och träffa massa trevliga kunder. Nu har jag precis kommit hem efter annadagsmiddag hos mormor. Jag vet inte varför men jag känner mig fett uttråkad så fort jag kommer hem. Måste liksom ha något att göra hela tiden. Låter lite som jag-gör-alldeles-för-mycket-och-behöver-en-vecka-på-en-öde-ö-för-att-komma-i-balans-syndromet. Iaf så kommer Linset om några minuter på ett glas vin eller två! Tjing!

t h e d a y a f t e r c h r i s t m a s


Haft superchilledag idag. Behövdes verkligen! Bara ätit massa mat från igår, kollat på tv och chillat runt. Nu blir de fysikplugg men bloggning = skjuta upp plugget, vilket jag är mästare på. Igår var det ju julafton vilket betyder massa mat, familj och klappar. Fick bl.a. en ansiktsbahandling, pengar, världens finaste hatt och av jobbet fick jag ett par superfina ljuslyktor som invigdes tidigare idag. Tack allesammans! Imorgon blir det jobb och sen den obligatoriska annandagsmiddagen hemma hos mormor. Ska försöka hinna med lite shopping också. Men med tanke på hur långa köerna kommer bli imorgon får vi se hur det blir med de. Men en runda på topshop och spirit skulle vatt grymt najs. Skulle också vilja ha en till hoodie fast i grått. Det blir herravdelningen på hm! Btw, har köpt julklapp till bullen. Hon kommer jubla, kyssa mina fötter och buga för mig när hon ser vad det är haha!

s v a r t


åhlens och second hand

m a r o c k o


Mitt gamla försvann. Mamma kom hem med nytt. Love!

f ö r f e s t


Förfest hos Linse i lördags. Fetaste förfesten på länge! Mia, aka piskan fyllde 18 vid tolvslaget så det blev utgång! Låter picsen tala!

f o o d


Härom dagen skippade vi skolmaten och köpte mackor. Mumsig macka med mozarella och pesto blev det som vanligt för mig. Linset köde på kyckling. Sen så har det blivit några vändor till macaron stället. Det ligger 100 meter från skolan och macaronsen är farligt goda. Matblogg?!

j o h n o s s i


I fredags bjöd Lydia med mig till Johnossi på Kb. Femte gången för mig. Sick. Men alltid lika bra. Första gången såg jag dom på mejeriet med den tyska utbytesstudenten Helene (saknad!!!). Sen malmöfestivalen två gånger och på siesta i våras. Efter konserten drog vi vidare ut och dansade hela natten lång. Underbart. Tack Lyllan! :D

RSS 2.0