h e l g


Helgen har bestått av högskoleprov och pluggning inför nya prov. Jippie! Imorgon har jag mitt sista prov innan lovet så nu blir det ännu mer plugg. Sen sängen.

l e o


Sjal som tröja? Ganska najs ändå. Till de, skinnkjol. I midjan, flätat band från monki.

s o a p


Tror aldrig att jag har skrivit ett inlägg om en tvål men whatever :P. Hela mitt rum doftar av denhär tvålen som jag fick av mormor som precis kommit hem från Italia. :)

v i n o b l a n c o


Igår va de skolfoto. Mitt sista skolfoto i hela mitt liv. Lite sorgligt nästan. Sen såg vi på film på svenskan, oh brother where art thou, som vi skulle dra paralleller till odyssen. Efter filmen blev de ett glas vitt med lille Lydia och Carro. I helgen blir det jobb, jobb och ännu mer jobb. Ikväll kommer Carro och Linse över på plugg. OBS!!!!! Pluggning på en fredakväll!!! Carro har lovat att slänga ihop mågot smarrigt, så det blir kanske lite annat också. Men vi har språkprov på måndag morgon och en engelska uppsats som ska vara klar tills på eftermiddagen så det finns ju en del att göra.

l u n c h


Lunchade på ebbas idag med Valle, Peggy och gårdagens födelsedagsbarn bullen! Det blev en yummy och pesto macka! Vid ett hade Peggy och jag formgivning i två och en halv timme där vi höll på med glas. Jag försökte fixa ihop två ringar. Världens skönaste kurs! Återkommer med resultat om de blir lyckde... eller inte. Elle kom idag! Så ikväll blir det tidnignsläsning och kanske lite engelska. Ciaaaao.

b u l l e n t u r n e d 1 8


presenter, köpte hennes första lagliga cigg, kakor!

h ö s t s o l


jacka mq jeansskjorta mormors gamla linne cos skor topshop

f i e s t a


j a l o u s e


o n e


Tagggggggggggggga för ikväll! utgång med chicksen!:D Alla mina lektioner är inställda idag så jag e ledig vilket betyder sova tills man vaknar av sig själv, pizza till fukost och chilla runt i morgonrocken tills klockan e si sådär fyra. Dock skulle jag behöva förbereda engelskauppsatsen som ska skrivas på måndag, personal portrait om Pegz. Nej nu ska jag gå och läsa tidningar och försöka välja ut något att ha på mig ikväll. Ciaoo.

h i e r


indiska och second hand bälte

p r o j e k t a r b e t e

Jag har startat en ny blogg där man kan följa mig under mitt, Valerija och Louises projektarbete. Vi ska skapa en kollektion med kläder och smycken i redan använt material. Kolla in den på http://isabellespaloggbok.blogg.se.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Mamma kom hem från Irland i natt. Med sig hem hade hon ett par tidningar och en svart långklänning, tack så mycket! Idag stack jag till skolan så jag va där vid 9.45. Första lektionen var fritt arbete, men Linse, Anna och jag var redan klara så vi gjorde lite läxor, sen skulle vi ha kemi men läraren va sjuk så lektionen var inställd. Efter de hade jag projektarbetesmöte med Valle och Lollo i ungefär 10 minuter. Efter det chillade Lollo och jag rundor tills klockan var tre då vi skulle ha danska. I morgon har jag en lektion och på fredag är jag ledig. I måndes var jag också ledig och igår hade jag bara en lektion och en föreläsning. Tre lektioner och en föreläsning på en vecka, snacka om chill. Förra veckan och veckan innan dess var galna. Till höstlovet har jag en uppsatsskrivning, två prov i danska och engelska och en labbrapport. Snacka om chill! Men efter höstlovet, då smäller det igen. Anyway, idag måste jag städa eftersom mitt rum ser ut som ett bombnedslag som ni ser. Sen så blir det väll kanske ett avsnitt av skins och lite tidningsläsning. Ciaooo.

l e o p a r d k a p p a


Vinterjackan är kirrad! Nu är det bara kamera och ett par snygga vinterboots som står på inköpslistan. Från MQ btw.

s t u d e n t


Ett steg närmare studenten. Nu har jag beställt studentmössan. Med rött innefoder eftersom det står för Lund, grön sten för natur och med innerficka. Najs! Excited or whaaat!?!?!? :D

w e r n e r


Werners grymma frilla som denise fixa. Beställa tid nu nu nu!

n y t t


nya grejer från insdiska plus jalouse.

RSS 2.0