idphoto


Nu har jag äntligen fixat id. Jag gjorde en stor miss med knuten i nacken. Jag skulle gjort en hästsvans istället så skulle jag sluppit se ut som en mänsklig påfågel, men aja gjort är gjort. Jag har också köpt ett jättefint armband till mamma för att hon fyller år imorron! Snart ska jag till Maria där jag, Maria, Lydia och Rebecca ska äta middag. Ikväll ska vi se bland annat Björn Gustavsson!!!!! Jag har sett fram emot det enda sedan i maj när vi köpte biljetterna. Dethär ser ut att bli en sjukt rolig kväll. Hoppas ni får en lika rolig kväll som mig! Kramar!

skinnjackan


Igår kom den i brevlådan. Jag köpte den på tradera men kommer ursprungligen från ellos. Den är alldeles perfekt, både i storleken och modellen! Jag är så nöjd!

WEHOOOOO!

Skinnjackan trillade precis ner i brevlådan. Den är perfekt! Det kunde inte blivit bättre!

what I bought in Copenhagen


Läppglans i olika smaker och färger från Urban Outfitters.

Lång t-shirt från New Yorker.

Ett par ljusa jeans från Top Shop med fina slitningar. Jag tror jag ska göra några fler hål.

what I wore yesterday

                   
jeansjackacrockertishahmflätatbandmonkileggingsginaindianskorwedins

Copenhagen


Igår var jag i Köpenhamn med Lydia, Helene och Peggy.

Självklart åt vi pölse! Deras ketchup e rikgtigt god! :)

Ströget

Vackra Nyhavn.

Sen fikade vi. Jag drack denhär jättegoda smoothien, yummie!

Efter fikan va fortfarande Peggy och Lydia hungriga så vi gick och åt pizza. Kolla Lyllans min haha.

Jag shoppade lite grann. Ska visa er snart!

Påvägren till Christianhavn blev jag hippiestylad av Helene.

I Christianhavn träffa vi en jättesnäll gumma men en superfin päls som visade vägen.

Jag, Peggy och Helene

my day in pics



idag drog Lydia med mig på skriskoåkning

Ni kan inte ana hur skillad man måste vara för att kunna stå på ett ben och åka samtidigt! :)

Lyllan in action.

Sen fikade jag med gangster helene och gangster lydia

De har tagi bort frapinon så det blev moccalatte istället.

johnossi - party with my pain


fab make and hair


idag hade jag på mig........


Först försökte jag vara seriös men det höll inte så länge haha. Jag har iaf på mig leggings med zip på anklen från gina, ballerina som jag köpte på mallorca, kofta och klänning under från monki, väskan kommer jag inte ihåg vart den kommer ifrån och fuskpälsen har jag fått.

påfyllning i garderoben


1. randig trekvartsärmad tröja från hm, gjord av ekologisk bomull med en fin ficka på bröstet. Man kan aldrig få för mycket av randigt!
2. skärp/hippieband/armband från monki. Är jättefin i midjan på tröjan!

fredagen

 
I fredags va Valle balle och jag och fikade på espresso efter skolan. Valle drack chokladfrappe och jag år chicken bacon macka och tog ocså en chocolatfrappe. De är underbara! Sen på kvällen va de först fest med massa engelsktalade människor och sen träffade jag massa gamla kompisar. Va lite backflash på de hela men det va trevligt! Igår va jag och shoppade. Jag snart visa vad jag har köpt! Idag har jag legat och sovit och det behövdes, snart börjar gossip girl så då ska jag och pringles orginal gå och kolla på det! Ha en mysig söndagskväll. Kram.

fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiina!


Så underbara! dessa får gärna hoppa in i min skogarderob! Någon som ver vart man kan få tag på dem?

shopping



1. blå vit sailorchic sjal från 2nd hand
2. fin fint armband
3. fick denhär pälsjackan av en släkting, tack!

mellan sommaren och vintern


linneurbanoutfitterskoftamonkisjalgreklandväskabiancokjolgardeobfynd

I förmiddas tog mormor, mamma och jag en snabbrunda på stan och efter det lunchade vi på ebbas. De har riktigt goda mackor där! Jag köpte en sjal och ett armband på 2nd hand och jag fick en päls av min låsasfarmor som hon inte ville ha längre (Tack!). Nu ska jag hem till Rebecca och spendera min kväll där. Ni får ha det så bra kram!

kate mmmmmmmmmmmmoss and her fab dress


babyshambles - delivery


sunny sunday


halsbandsvenskttenntishazarakjolgarderobsfynd

what is it about those shoes?


Jag vill så himla gärna ha ett par platta stövlar med riktigt högt skaft. Svarta ska de vara och hellst i mocka!

the row


kläderna, hennes hår, huset, jag vill ha allt!

carmex


Igår när jag va inne på pressbyrån och tankade mobilen såg jag att dom sålde carmex. Eftersom ryktet säger att det är så bra så var jag självklart tvungen att köpa. Btw så kostade de bara 45 kronor!! Jag har bara provat det en gång och jag har inte märkt någon drastisk förändring men jag antar at man får ge det lite tid. Det påminner ganska mycket om 8 hour cream från elizabeth arden i konsistensen och lukten men carmexlukten är inte lika stark.

dagens en dag försent


klänningmonkijeansjackacrockerleopardgreklandindianskorwedins

Dethär hade jag på mig igår på dagen. Igår hade jag bara två lektioner så efter skolan stack Elin, Valerija och jag och fikade på espresso. Sen på kvällen va de fest i en liten håla långt borta men vi hade kul ändå! Idag ska jag på tjejmiddag med grekiskt tema. Det blir grekinspererad mat och alla ska klä sig grekiskt. Antingen ska jag ha en jättefin klänning som jag fått av ajen eller så ska jag gå "all in" för looken och ha lakan och allt. Det sulle vara rätt roligt! Jag ska försöka mig på en fläta i luggen och sen stick i lite blad på något sätt, men eftersom jag har ZERO frisörtalang får vi se hur det blir med den saken. Hoppas ni får en fin lördag. Kram på er!

elleelleelleelleelleelleelleelleelleelleelle


Igår trillade Elle ner i brevlådan. Man blir alltid lika glad! Har tyvär inte hunnit läsa den än. Ikväll blir det fest, imorronkväll också men imorronförmiddag ska jag bara liggai sängen och bläddra i tidningar. Ni får ha en jättebra fredag. Puss och kram!

dagens köp


Idag hade vi studiedag. I förmiddes var jag hemma och pluggade, på eftermiddan stack jag till stan och fikade med Ajen på espresso! Efter det blev det en liten sväng på stan och jag köpte två örhängen på ur&penn! 25 kr styck, som hittat!

första inlägget


kofta monki tshirt ullared kjol loppis väska lindex indianskor wedins

Mitt första inlägg, min första outfit! Jag kände att det var dax att skaffa en ny blogg så nu är det gjort. Om ni vill se mina gamla inlägg kan ni kolla på www.fashionbyisabelle.webblogg.se.

RSS 2.0