s å k a n d e t g å m e d c y k e l o c h s å


Trillade av cykeln påväg till jobbet i lördags. Långkjol, musik i öronen, nerförsbacke, sväng och grus är ingen bra kombination. Så nu har jag skrapsår och blåmäken överallt men det kunde gått mycket värre. Såhär såg jag ut idag iaf. Päls från mq, hatt från Paris och tshirt från någon second hand.

b l e e d g o l d b l e e d g o l d


via bleedgold.tumblr.com

m å n d a g m å n d a g m å n d a g


Plugg, plugg, plugg. En helt vanlig måndag med andra ord. Det börjar kännas att våren år på gång, dock lite blåsigt men det klagar inte.

s a t u r d a y n i g h t


Riktigt lyckad gårkväll! Började med riktig brakmiddag med pizza, vin och trevligt sällskap. Sen stack werner, alex, linse och jag och spelade några rundor biljard. Planen var egentligen att kvällen skulle sluta där men lollo och jag va så peppade så vi stack vidare ut. Så vi mötte upp med lollo, en snabbis hem för ombyte, skjuts till centralen and off to Malmö. Fet kväll helt enkelt!

m a r g a u x


margaux /// thekillingmoonconfused.blogspot.com

p i z z a / p a s t a / w h a t e v v a h


Snart bär det av till stan för pizza, pasta, vin, biljard och vänner. Frågan är bara hatt eller inte hatt?

k l i n g


Tyvärr så blev jag en aning besviken på Kling när jag läste hennes nya tidning StyleBy. Den påminde för mycket om de danska modemagasinen, typ Cover, som jag iof tycker om men det kändes inte som något nytt. Om man läser tex Elin Klings och Columbine Smilles blogg så kommer man känna igen en hel del trender och så. Trodde jag skulle bli överaskad med nått helt nytt. Kanske hade för höga förväntningar. Får se hur nästa nummer blir.

i d a g


linne cos, shorts loppis/klippta jeans, paljettkavaj paris/second hand

i ' v e h e a r d t h e y c a l l i t f ö r f e s t


Upptaggning inför lördagens utgång med linse. Jämförning av muskler, musikpumpning och snurrtävling.

p a r i s


p a r i s k ö p e n

gif animators
ballerina, hm, bh, cos, hattar, episode och marknad, glittertop , fripie star, macarons, laduree, klänning, fripie star, paljettkavaj, episode, ring, random affär, ögonskuggor, yves rocher.

c a f e c r è m e v i n b l a n c e m a c a r o o n s


Tre bilder från Paris. Kommer fler senare men just nu vill jag bara krypa ner i sängen och läsa Vogue. Imorgon blir det skola och sedan jobb, likaså på fredag. Lördag, jobb och eventuell utgång.

h e m m a


Vill tillbaka till Paris!!! Känner mig redan smått uttråkad och rastlös även om jag har en miljon saker att göra. Nu blir det pain au chocolat och kaffe!

b y e b y e


Bye bye, I'm off to Paris now. Superpeeeeeeeeepp! :D Allt är packat och klart, bara valet mellan päls och skninnjacka som återstår. Ska man kanske ta bägge två!?!?!?! jaja löser sig.

d a g a r n a d u m i n n s


3 7 , 5


Två vackra bilder på mig och Linse för nån vecka sen.

37,5 grader står det. Inte utomhus, tyvärr, utan i min kropp. Näsan är täppt, måste andas genom munnen = 0 sömn. Precis hemkommen från skolan. Hade kemiprov som gick åt skogen. Bölig dag. Men på fredag åker jag till Pariiiiiis :D. Då ska jag shoppa och sightsinga tills jag stupar.

RSS 2.0